header_ikben

The future belongs
to those who believe in the beauty of their dreams.

- Eleanor Roosevelt -

Mijn naam is Marloes van Unen, ik ben 34 jaar en woonachtig te Amsterdam. Ik ben een Visual / UX Designer met zo’n 11+ jaar bewezen ervaring. Mede door mijn opleiding aan de kunstacademie ben ik erg visueel ingesteld.

Door digitale ontwikkelingen zijn verdienmodellen, communicatie en marketing de laatste jaren in rap tempo veranderd. Ik ben mij in deze ontwikkelingen verder gaan verdiepen en heb een Post-HBO online communicatie & social PR studie gevolgd. Daarnaast heb ik ook de korte opleiding ‘Usability, Experience & Conversie’ gevolgd.

Online concepten, customer journeys, persona’s en wireframing zijn onderdeel van mijn pallet. Deze dragen allen bij aan een optimale gebruikerservaring.

In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken of racefietsen, afhankelijk van het weer. Soms vind ik het heerlijk om de drukte van de stad te ontvluchten en buiten in de natuur te zijn. In de dynamiek van de stad voel ik me ook thuis, hier is altijd iets te doen. Ik ga graag naar concerten, musea, of met vrienden ergens een drankje doen. Contrasten werken net als in een ontwerp altijd goed. Zo lang er maar balans in zit.

 
Back to top